zee4land

xxxx
  • Membre depuis le 16/08/2007
  • Nombre de critiques : 19
Publié le 2 octobre 2014
Ok, alles wat je aan eyecandy hebben wilt. Maar het lag mij er allemaal wat te dik bovenop, met name dat tongue in cheek. Dat werkt alleen als de basis lekker spannend is. Kreeg jammer genoeg geen moment de kriebels van de bad guy, en het in elke SF terugkerende Geheimzinnig Allesomvattend Wereldreddend Voorwerp leek wel uit een speelgoedwinkel te komen. Nope, gemiste kans, flat-characters gebleven, helaas.

Publié le 16 août 2013
Yep,alles wat er bij zo'n dystopische SF hoort krijgt u op het bord geserveerd: the good and the bad, the priviliged and the rebels, nietsontziende macht (ja, ze doet het ijzingwekkend goed ;-)),... de plot kan er mee door, is in ieder geval genoeg voor wat spanning en flinke actie. Vlotjes geacteerd, CGI niet meer van realiteit te onderscheiden... maar naar het eind helaas toch wat te snel "we moeten er nog een einde aan plakken". Had me een spannender afloop voorgesteld, nu is het eerder braafjes. Maar goed, er zitten scenes in die niet voor gevoelige zielen geschikt zijn, kerels met een slecht en totaal verknipt karakter bij de vleet en het toekomstbeeld van Los Angeles is helemaal niet zo gek bedacht. Samengevat: de moeite waard.

Publié le 28 février 2013
Lieve Winnetou. Ik raad je dringend aan even op vakantie te gaan op een ver tropisch eiland. Maar voordat je dat doet: google eens op cognitieve dissonantie en probeer dat tot je te laten doordringen. Dan lees ik graag je commentaren weer. Succes en veel plezier.

Publié le 21 janvier 2013
Beste Winnetou, Wat leuk dat u zoveel highbrow opmerkingen maakt en ook aan namedropping doet. We zouden haast geloven dat u een echte criticus bent (not). Neem ff verlof, want u bent nu toch echt wel aan het doorslaan. Ik wil weten of ik ga kijken of niet, niet uw volledige persoonlijke ergernissen. Rust wat uit, dan komt het vast weer goed :-) en begrijpt u dat het anno 2013 niet allemaal meer Kunst met een grote K moet zijn. Dat is te bejammeren maar helaas een wereldwijde trend. Wen er maar aan.

Publié le 17 janvier 2013
Maar, maar, ... dat maakt precies wat los hier. Wist niet dat dat archaisch taalgebruik van loser nog gebezigd werd. Afijn, compleet naast de kwestie. Ik laat me vaak leiden door de commentaren hier en vanavond ga ik dat niet doen. Ik ga eerst kijken en dan oordelen. U hoort nog van mij :-)

Newsletter Cinebel

Suivez Cinebel