Actualités

Win tickets voor het 7de Razor Reel Flanders Film Festival van 6 tot 15 november 2014 in Brugge !

Publié le 23 octobre 2014 dans Actu ciné

Het enige Vlaamse genre filmfestival vindt plaats van 6 november tot en met 15 november 2014 in het stadscentrum van Brugge.
Al wie van ongewone, spannende of fantastische films houdt, moet op de 7de editie van het Razor Reel Flanders Film Festival in Brugge zijn. Van 6 tot en met 15 november kan je op twee locaties terecht voor een resem fantastische films. Met een kwalitatieve selectie van de beste nationale en internationale genrefilms heeft het RRFFF de voorbije jaren een stevige reputatie opgebouwd in Europa.

Thrillers, science fiction, komedies, horror, drama’s vol suspense, fantastische kortfilms en special interest documentaires... Alles wat niet realistisch is, vindt een weg naar het Razor Reel Flanders Film Festival. Geniet tijdens deze 7de editie van het mooie filmaanbod, ontmoet internationale gasten en neem deel aan interessante workshops en besprekingen in Cinema Liberty en de Vrijwilligerscentrale, die omgedoopt wordt tot de Razor Reel European Film Village.

Voor meer info over het festival en het volledige programma klik je hier.

Kader
Naar aanleiding van het Razor Reel Flanders Film Festival mogen wij 5 duotickets weggeven! Deze tickets zijn af te halen door de winnaars zelf aan de persbalie in Cinéma Liberty tijdens het festival. De tickets zijn geldig voor een film naar keuze, uitgezonderd de openingsfilm, Cinéma Curioso en de slotfilm. Speel dus snel mee met onze wedstrijd en wie weet kan jij naar de film!


Avis des internautesdu film

Vous devez être connecté pour ajouter une critique Créez un compte
Soyez le premier à publier une critique

Newsletter Cinebel

Partager

Suivez Cinebel