Actualités

De nacht van de wansmaak...has Risen from the Grave!

Publié le 4 mars 2014 dans Actu ciné

Zeven lange jaren hebben de fans erop moeten wachten, maar nu is het dan eindelijk zover …
Leek het er anno 2006 nog op dat de bronnen der cinematografische wansmaak nagenoeg waren opgedroogd, inmiddels heeft de digitale revolutie zich voltrokken en duiken er ineens schatten op waarvan Jan ‘Mr. Horror’ Doense en Jan ‘Max Rockatansky’ Verheyen zelfs in hun stoutste dromen het bestaan niet durfden te vermoeden.

Op zaterdag 1 februari jl. vond op de slotavond van het Internationaal Filmfestival van Rotterdam de wereldpremière plaats. Zowel de fans van het eerste uur, als de nieuwe bekeerlingen kregen er niet genoeg van... ‘we want more’ was dan ook unaniem de reactie na drie uur pure wansmaak! Terzijde gestaan door Michael ‘The Collector’ Helmerhorst daalden Doense en Verheyen andermaal af tot in de diepste krochten van de wereldcinema teneinde, kniediep wadend door de stinkende blubber, vele parels van de wansmaak op te dreggen.


Trouwe bezoekers van De Nacht van de Wansmaak behoeven geen nadere uitleg. DE NACHT VAN DE WANSMAAK HAS RISEN FROM THE GRAVE! biedt hen als vanouds tenenkrommend vermaak met de enthousiaste incompetentie van Z-filmers uit de hele wereld, maar ook een verrassende - en soms schokkende - confrontatie met de grenzen van de exploitation-filmerij.

Laat u meeslepen in een parallelle dimensie met de vele hoogtepunten uit het nieuwe programma, waaronder het naar seks hunkerende moerasmonster ZAAT, de hersenetende alien uit THE BRAINIAC, de schaamhaar verzwelgende neanderthaler uit THE BEAST IN THE HEAT, diverse ‘Greatest Hits’ en nog veel meer de zintuigen teisterend materiaal. Als vanouds zal DE NACHT VAN DE WANSMAAK HAS RISEN FROM THE GRAVE! op deskundige wijze van live-commentaar worden voorzien door de goeroes van de wansmaak, Jan Verheyen en Jan Doense. Men moet het zien om het niet te geloven!
 
Belgische tourdata:
- 14 maart om 21u in Kinepolis Hasselt
- 20 maart om 21u in Kinepolis Leuven
- 22 maart om 21u in Metropolis Antwerpen
- 27 maart om 21u in Kinepolis Gent
- 28 maart om 21u in Kinepolis Kortrijk

Voor meer informatie klikt u hier Kader .

Avis des internautesdu film

Vous devez être connecté pour ajouter une critique Créez un compte
Soyez le premier à publier une critique

Newsletter Cinebel

Partager

Suivez Cinebel