marCCo

marCCo
  • Lid sinds 05/05/2006
  • Aantal recensies : 335

Follower van de user marCCo

gepubliceerd op 27 augustus 2014
Gezien op het vliegtuig -op een mini schermpje dus- en zelfs daar werkte "Chef" behoorlijk goed! Uitermate charmant geschreven, geregisseerd en vertolkte kook/eet-prent. John Favreau had na zijn "Iron Man" successen blijkbaar nood aan een kleinschaliger project en dat gaat hem zeer goed af. Leuke bijrollen voor onder andere Scarlett, Dustin Hoffman en Robert Downey Jr, maar het is vooral Favreau zelf die met de pluimen aan de haal mag voor zijn rake vertolking. Fijn filmpje!

gepubliceerd op 27 augustus 2014
Onderbroekenrol die nog het meest lijkt op een update van "Porky's", met het moet gezegd een aantal ongelooflijk platte, maar wel goeie jokes. Helaas gaat ook deze komedie weer deels ten onder aan een mank ritme en teveel saaie intermezzo's. In dit soort ongein hoeven we echt geen dieper verhaal te ontdekken, geef ons gewoon 90 minuten een spervuur van vulgariteiten en we halen met plezier een zeventje uit de kast.

gepubliceerd op 20 augustus 2014
Hadden we ons met de eerste twee afleveringen nog goed geamuseerd -what's not to like: 80s actie, droge one-liners, foute muziek- dan is de fun er nu wel degelijk af... Niet dat er eigenlijk veel op aan te merken valt: Patrick Hughes (die straks de Amerikaanse remake van "The Raid" draait) brengt het allemaal fraai in beeld en houd een strak ritme aan en de input van Ford, Gibson en Snipes is ook nog ok, maar het bobijntje is gewoon af voor "The Expendables": teveel van hetzelfde en geen vernieuwing dringen iets voor halfweg een eerste geeuw op en er zullen er alleen nog meer volgen het tweede uur. Bummer!

gepubliceerd op 18 augustus 2014
Laat je vooral niet overhalen door de op papier leuke cast (De Niro, Cusack, Glover) om deze flauwe rip off van het werk van David Lynch en John Dahl alsnog op je digitale tv te bekijken (want "The bag man" haalde volledig terecht de zalen niet). Film noir die qua verhaal nauwelijks iets om het lijf heeft en voluit voor sfeer gaat, maar helaas is debutant Grovic daar niet getalenteerd genoeg voor. Het soort filmpje waarvan je er wekelijks een tiental tussen de nieuwe dvd-releases vindt.

gepubliceerd op 13 augustus 2014
Onwaarschijnlijk flauwe film die zich enkel laat uitkijken door de -nog steeds onmiskenbare- on-screen charme van Diaz. Geen enkele goeie grap op spitsvondige one-liner te bespeuren en bovendien ook gewoon zeer lelijk in beeld gebracht door Cassavetes Jr.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Volg Cinebel