bearsetsfire

bearsetsfire
  • Lid sinds 25/03/2010
  • Aantal recensies : 53
gepubliceerd op 5 maart 2014
Nieuwe Wes, nieuwe drukte, grappig, origineel en veel mooie beelden. Voor mij hoeft die ganse parade bekende acteurs niet.

gepubliceerd op 9 november 2013
Hele mooie poetische film over de liefde voor muziek met een zeer mooie soundtrack. Redelijk traag, maar dat mag en ook heel mooi om naar te kijken.

gepubliceerd op 16 oktober 2013
Origineel uitgangspunt, grappig verhaal, goede cast, beetje eenvoudig maar zeer vermakelijk. Leuke film.

gepubliceerd op 16 oktober 2013
Flauwe grapjes, een heleboel (blijkbaar onvermijdbare) clichés, de drang om de grote massa te plezieren EN een paar gratis levenslesjes maken van dit toch wel originele idee een compleet irritante filmervaring. Geen idee ook waarom de personages om de haverklap en zonder aanleiding omschakelen naar het Engels. Moest misschien van de geldschieters.

gepubliceerd op 16 oktober 2013
Wat de bedoeling is van expliciete sexscenes in mainstream cinema ontgaat mij volkomen. Bovendien is niet iedereen daar mee opgezet. Los daarvan, dit onding won de roze palm. Benieuwd wat de concurrentie was. Het script kan uit niet meer dan 3 pagina's hebben bestaan. Eén rake zin toch, een van de personages merkt op dat op al die homocruising plaatsen maar weinig "echte" homo's te vinden zijn. Meestal tref je er mannen met een vriendin/vrouw thuis. Ook homo's dus maar van het hypocriete soort.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Volg Cinebel