Tarkus

Tarkus
  • Lid sinds 07/05/2008
  • Aantal recensies : 1035
gepubliceerd op 14 december 2014
Redelijk goede film. De cast, met in de hoofdrol de steeds uitstekende Marion Cotillard, doet het prima. Wellicht zal niet iedereen zo geïnteresseerd zijn in dit verhaal, de immigratie van Europeanen na Wereldoorlog 1 naar de VS, maar toch een interessant onderwerp dat de moeite loont om eens te bekijken. Verveeld heb ik me hoegenaamd niet :)

gepubliceerd op 13 december 2014
Ben het met vele anderen eens, deze tweede film is een pak minder dan het eerste deel. Wel mooi gemaakt daar niet van, maar het verhaal is zo voorspelbaar en ook nog eens saai. Het is alsof wel alles al een keertje hadden gezien hoor. Ik hoop dat het volgende deel wat beter wordt dan dit... anders vrees ik dat ik afhaak. De eerste reeks films blijven mij meer aanspreken dan deze, hoewel de speciale effecten natuurlijk stukken beter zijn dan in die films, maar ja, een goed verhaal maakt een film niet de speciale effecten !!

gepubliceerd op 13 december 2014
Deze film stond aanvankelijk op mijn verlanglijstje om hem aan te kopen, maar heb me laten leiden door de toch wel slechte kritieken om hem van de lijst te schrappen. En daar heb ik dus goed aan gedaan, want deze film is niet echt wat ik ervan verwachtte. De humor is ver te zoeken, flauw zelfs. Ook de cast, toch wel enkele grote namen (Neeson en Theron o.a.) vind ik niet top, misschien is het spreekwoord 'schoenmaker blijf bij je leest' hier wel van toepassing ik vind vele leden van de cast niet goed in een komedie als deze, waaronder het reeds genoemde tweetal. Het wordt al aangehaald in andere commentaren, de beelden zijn mooi dat is ook zo, en de western sfeer komt duidelijk tot zijn recht. Misschien moet men met deze cast eens een 'echte' western maken, maar laat Seth MacFarlane dan maar thuis !!

gepubliceerd op 11 december 2014
Daar ik deze film heb cadeau gekregen eens opnieuw bekeken, visueel is dit dus prachtig dat zei ik al, maar nu heb ik de film op blu-ray bekeken en is het nog eens zo mooi, en vooral het geluid is indrukwekkend. Maar het is nog steeds niet mijn ding. Commentaar 2012: Leuk verhaal is dit wel, maar het is toch niet echt mijn ding, weinig filmen van Tim Burton trouwens. Wel is dit visueel een prachtige film, schitterende special effects, helemaal niets op aan te merken.

gepubliceerd op 8 december 2014
Toch een beetje minder gegeven dan 4 sterren nu, want bij deze tweede keer dat ik de film zie, is hij dat toch niet helemaal waard. Commentaar 2007: Had van deze film wel iets meer verwacht, het eerste uur is langdradig en vervelend, het 2de uur is beter en ook spannender. De ontknoping is ook goed, maar een topfilm is dit niet van Denzel Washington, ben van hem wel beter gewoon. Toch een 4 sterren omdat beide hoofdacteurs en een paar bijrollen toch best goed zijn.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Volg Cinebel