Actualités

Schrijf zelf een alternatief einde voor 'How I Met Your Mother' en win het finale seizoen op DVD !

Publié le 18 novembre 2014 dans Concours

Aangezien niet iedereen het eens was met het einde van de serie is het nu jouw beurt om een alternatief einde te verzinnen.
Aan alles komt een einde, helaas ook voor How I Met Your Mother. Het laatste seizoen , seizoen 9 (!), is vanaf 5 november verkrijgbaar op DVD. Een must-have voor elke How I Met You Mother fan, om je collectie compleet kunt maken en de DVD bevat een alternatief einde!
2 fotos
Daarnaast is vanaf 5 november ook de complete collectie van 9 seizoenen How I Met Your Mother verkrijgbaar in een waanzinnige box. Hét cadeau voor de feestdagen. Het laatste seizoen is dus hét moment om terug te blikken op de meest memorabele scènes van How I Met Your Mother. Hoewel de serie wordt beschouwd als een komedie, zijn er een groot aantal afleveringen die eindigen in een traan. Al die seizoenen hebben we kunnen genieten van de hilarische personages, die inmiddels aanvoelen als familie.
2 fotos
Toch was niet iedereen het eens met het einde dat de scenaristen in gedachten hadden, en na massaal protest werd er dan ook voor een alternatief einde gezorgd. Die alternatieve versie is terug te vinden op deze DVD van het finale seizoen van How I Met Your Mother. En nog is het niet gedaan...

Kader
Ben je nog steeds niet helemaal tevreden met hoe je favoriete serie er de stekker uit trok, dan is dit je kans. Kruip in je pen, schrijf zelf het einde dat jij in gedachten had neer, en stuur het door naar cinebel@saipm.com met als onderwerp HOW I MET YOU MOTHER. De beste inzendingen worden beloond met de DVD van het negende seizoen van je favoriete serie!
Veel succes!



Avis des internautesdu film

Vous devez être connecté pour ajouter une critique Créez un compte
Soyez le premier à publier une critique

Newsletter Cinebel

Partager

Suivez Cinebel