Actualités

Win de 'Books & Films' DVD-box van Cinéart !

Publié le 18 novembre 2014 dans Concours

Dankzij Cinéart en Cinebel maak je kans op een geweldige DVD-box met enkele top boek-verfilmingen.
Nieuwe Wedstrijd
L'Ecume des Jours: Colin leeft in een magisch-realistisch Parijs, omgeven door gekke uitvindingen en zijn beste vrienden Nicolas en Chick. Het enige dat nog mist is een grote liefde. Dan ontmoet hij Chloé. Maar na een spectaculaire bruiloft wordt hun idyllische huwelijk verstoord wanneer Chloé ziek wordt van een waterlelie in haar long. Colin moet in steeds absurdere omstandigheden werken om Chloé te kunnen verzorgen.

On the Road:
Na de dood van zijn vader ontmoet de aspirerende Newyorkse schrijver Sal Paradise de avontuurlijke Dean Moriarty. Dean is een jonge ex-gevangene, volbloed charmeur en echtgenoot van de zeer vrijgevochten Marylou.  Het klikt meteen tussen Sal en Dean, die beiden als de dood zijn om hun verdere leven in dagelijkse sleur te slijten. Samen met Marylou vertrekken ze op roadtrip door Amerika. Snakkend naar vrijheid beginnen ze aan een ontdekking van de wereld, anderen en overal zichzelf.

Wuthering Heights:
De jonge Heathcliff wordt opgenomen in de familie Earnshaw. Hij moet zich staande houden in een weerbarstige omgeving. Heathcliff voelt zich sterk aangetrokken tot dochter Catherine, die hem de mooie kanten van het ruige plattelandsleven toont. Er groeit een stille, hevige verliefdheid tussen hen. Maar Heathcliff blijft een buitenbeentje. Als hij jaren later als welgestelde heer terugkeert, groeit hun verboden liefde uit tot een obsessie.

Avis des internautesdu film

Vous devez être connecté pour ajouter une critique Créez un compte
Soyez le premier à publier une critique

Newsletter Cinebel

Partager

Suivez Cinebel