Actualités

CINEMA ZED opnieuw van start op 17 september !

Publié le 11 septembre 2014 dans Actu ciné

Het programma loopt tot eind oktober dus neem alvast uw agenda erbij en boek je tickets!
Op 17 september opent Cinema ZED de deuren voor een nieuw goedgevuld seizoen van recente releases, festivaltoppers, klassiekers, zeldzame filmparels en verrassende ontdekkingen. Het seizoen gaat van start met tal van recente releases die in de zomermaanden werden uitgebracht zoals Deux jours, une nuit van de broers Dardenne, Winter Sleep, de grote winnaar van Cannes en uiteraard Boyhood, het magnus opus van Richard Linklater.

Last Minutes, de thematische reeks van de maand, zoekt het nog even in de vakantiesfeer met de culinaire roadmovie The Trip to Italy, de overlevingstocht Tracks, de vakantieckomedie Club Sandwich en in Clouds of Sils Maria trekt Juliette Binoche naar de Zwitserse Alpen.

Er staan ook opnieuw veel documentaires op het programma met onder meer een selectie straf Belgisch werk uit het programma van DOCVILLE 2014 (9999Feel My Love en Desert Haze) en de avant-première van Nick Cave's 20.000 Days on Earth.

Tot slot gaan de Filmklassiekers weer van start, kan je tijdens STUK START komen genieten van enkele Guilty Pleasures van de ZED-ploeg (Dirty DancingPolice Academy!) en staat er ook iedere woensdag- en zondagnamiddag een jeugdfilm op het programma. Over die laatste lees je alles in de nieuwe Jeugdfilmfolder. Nieuw vanaf dit seizoen: het kortingstarief voor de kinderfilms en voor films na 22u!

Ontdek hier het volledige programma. 

Avis des internautesdu film

Vous devez être connecté pour ajouter une critique Créez un compte
Soyez le premier à publier une critique

Newsletter Cinebel

Partager

Suivez Cinebel