Actualités

Who ya gonna call? LEGO® Ghostbusters™!

Publié le 25 septembre 2014 dans Concours

Dankzij Sony Pictures Home Entertainment en Cinebel maak je kans op de speciale Blu-ray editie van de eerste 2 Ghostbusters-films (te koop vanaf 17 september). Daar bovenop krijg je bovendien nog een exclusief Lego® Ghostbusters™ Ecto-1 voertuig, speciaal gemaakt voor de 30ste jarige verjaardag van Ghostbusters™.
Ghost Busters: Drie wetenschappers (Bill Murray, Dan Aykroyd Harold Ramis) verliezen hun baan bij de universiteit van New York, waar ze het occulte bestudeerden. Ze besluiten om zich voortaan te verhuren als Ghostbusters en zich bezig te gaan houden met het vangen van allerlei soorten spoken en geesten. Wanneer ze een portaal naar een andere dimensie ontdekken is het aan de Ghostbusters om New York te redden van een verschrikkelijke verschijning...

Ghostbusters II: De Ghostbusters zijn terug en deze keer vechten ze tegen 400.000 liter groengekleurd, levend slijm! Inmiddels verdienen de spokenjagers op andere manieren hun geld. Peter (Bill Murray) heeft een ietwat vreemde talkshow, Ray (Dan Aykroyd) is entertainer op kinderpartijtjes en Dana (Sigourney Weaver) is een alleenstaande moeder. Aan het rustige leventje komt een einde als de kinderwagen van Dana met kind en al, zelf tegen het verkeer in begint te rijden. De boosaardige geest Vigo is terug en probeert New York opnieuw in zijn macht te krijgen. En als er geesten zijn, wie moet je dan ook al weer bellen? Ghostbusters!

2 fotos
Kader
We vieren de 30ste Ghostbusters verjaardag met het LEGO®  Ghostbusters™ Ecto-1 voertuig! Dit prachtige model, bekend van de populaire films uit de jaren tachtig, werd gekozen door de leden van de LEGO® Ideeënclub (vroeger bekend onder de naam CUUSOO) en bevat alle benodigde apparatuur voor het opsporen van paranormale activiteit. Het is uitgevoerd met een cool Ghostbusters™ logo, een afneembaar dak, een beeldscherm-element en plaats voor 3 minifiguren.
Bij deze unieke set hoort ook een fascinerend boekje met bouwinstructies, speciaal geselecteerde illustraties en allerlei details uit de klassieke Ghostbusters™ film.
En ga zeker ook eens langs op de facebook pagina van Sony Pictures Home Entertainment.
2 fot
LEGO en het LEGO logo zijn handelsmerken van de LEGO Groep. © 2014 The LEGO Group.






Avis des internautesdu film

Vous devez être connecté pour ajouter une critique Créez un compte
Soyez le premier à publier une critique

Newsletter Cinebel

Partager

Suivez Cinebel