Actualités

Win een vrijkaart bij ELAN Filmavonden !

Publié le 28 juillet 2014 dans Concours

ElaN Filmavonden vertoont op maandag 4 augustus om 20u30 het drama Maps to the Stars, van David Cronenberg, in TheRoxyTheatre te Koersel.
Het gezin Weiss is een typisch Hollywoodgezin. Vader Sanford is een analist en coach die een fortuin heeft vergaard met zijn doe-het-zelf-handleidingen. Moeder Cristina houdt zich voornamelijk bezig met de carrière van haar zoon Benjie, 13 jaar en een heus kindsterretje. Eén van Sanfords klanten is de actrice Havana, die ervan droomt om een remake te maken van de film die haar moeder Clarice in de jaren 60 beroemd maakte. Clarice is echter dood en Havana wordt 's nachts geplaagd door visioenen van haar dode moeder... Benjie, die net terugkeert uit een afkickprogramma, en zijn zus Agatha, die recentelijke ontslagen is uit een sanatorium waar ze behandeld werd voor criminele pyromanie, zorgen voor een explosieve situatie.

Kader
Voor deze voorstelling geeft Cinebel 5 vrijkaarten weg. Maak kans op een ticket en mail naar wim@elanlanguages.com. Vergeet niet het woord CINEBEL en de film MAPS TO THE STARS te vermelden.

Films liés

Avis des internautesdu film

Vous devez être connecté pour ajouter une critique Créez un compte
Soyez le premier à publier une critique

Newsletter Cinebel

Partager

Suivez Cinebel