Actualités

Win de 3D Blu-ray van '300: Rise of an Empire' !

Publié le 23 juillet 2014 dans Concours

Haal je sandalen uit de kast en blink die sixpack op, want in juli keren we terug naar het oude Griekenland met de release van 300: Rise of an Empire op Blu-ray™, 3D Blu-ray™, DVD en Digital Download! Geniet van de magistrale special effects en de - vaak letterlijke - spetterende actie en haal 300: Rise of an Empire vanaf 16 juli in huis!
300: Rise of an Empire, opnieuw verteld in de adembenemende stijl van z'n voorganger "300", is een nieuw hoofdstuk in de epische saga, die de actie verplaatst naar een nieuw strijdtoneel - de zee! In het verhaal komt de Griekse generaal Themistokles tegenover een massale invasie van de Perzen te staan, geregeerd door de sterfelijke god Xerxes, en onder leiding van Artemisia, de aanvoerster van de Perzische zeemacht. Themistokles gaat de strijd aan, wetende dat alle Grieken achter zich verenigen de enige manier is om de verpletterende Perzische armada te verslaan...
2 fotos
Kader
Wil jij kans maken op de 3D BLURAY van 300: RISE OF AN EMPIRE speel dan mee met de wedstrijd hieronder en wie weet komt de film wel jouw richting uit !
2 fot




Avis des internautesdu film

Vous devez être connecté pour ajouter une critique Créez un compte
Soyez le premier à publier une critique

Newsletter Cinebel

Partager

Suivez Cinebel