Actualités

Win 'Metro Manila' op DVD !

Publié le 21 juillet 2014 dans Concours

Dankzij A-Film en Cinebel maak je kans op de DVD van 'Metro Manila', een drama over het harde leven in de sloppenwijken.
Metro Manila, winnaar van de Sundance publieksprijs 2013, is een beklemmende thriller over het harde leven in de sloppenwijken van Manila. Op zoek naar een betere toekomst ontvluchten Oscar Ramirez en zijn familie de erbarmelijke omstandigheden van het leven in de rijstvelden. Ze gaan op zoek naar goed betaald werk in de miljoenenstad Manila. Bij aankomst raken ze overweldigd door het zinderende en bruisende leven van de Filipijnse hoofdstad en vallen ze al snel ten prooi aan de manipulaties van de gehaaide inwoners. Als Oscar een vaste baan aangeboden krijgt als beveiliger van een geldtransport, kan zijn geluk niet op. Al snel wordt hij geconfronteerd met de gevaren van zijn nieuwe werk; de vele doden en de duistere motieven van zijn nieuwe partner. Oscar moet alles op het spel zetten zodat hij en zijn familie kunnen overleven...
2 fotos
Kader
Wil jij kans maken op de DVD van METRO MANILA speel dan mee met de wedstrijd hieronder en wie weet komt de film wel jouw richting uit !
2 fot



Avis des internautesdu film

Vous devez être connecté pour ajouter une critique Créez un compte
Soyez le premier à publier une critique

Newsletter Cinebel

Partager

Suivez Cinebel