Actualités

Heropening Cinema Cartoon's Antwerpen op vrijdag 28 februari 2014

Publié le 10 février 2014 dans Actu ciné

In elk van de drie zalen van de Cartoon's zullen 4 à 5 voorstellingen per dag geprogrammeerd worden.
Op vrijdag 28 februari 2014 opent cinema Cartoon's in het centrum van Antwerpen opnieuw de deuren. De Belgische Lumière Groep en de Nederlandse filmdistributeur Wild Bunch namen de Cartoon's eind vorig jaar over.

Wat verandert er?
De drie zalen in Cartoon's zijn helemaal opgefrist. De digitale projectie is op punt gezet, met perfect beeld en geluid. Bovendien zijn de zetels hersteld en waar nodig vernieuwd, is het interieur opgeknapt, en zijn elektriciteit, verluchting en verlichting grondig aangepakt en geoptimaliseerd. Dit alles moet zorgen voor een ideale kijkervaring in alle comfort. Ook gaat het café van de Cartoon's, na acht jaar gesloten te zijn, opnieuw open. Ook deze ruimte werd grondig vernieuwd en moet weer een dynamische plek worden.

De programmatie
In elk van de drie zalen van de Cartoon's zullen 4 à 5 voorstellingen per dag geprogrammeerd worden. Het programma zal vanaf 21 februari te vinden zijn op de website. De Cartoon's zal werken met een vaste maandprogrammatie, zodat bezoekers hun filmavond goed op voorhand kunnen plannen.

Avis des internautesdu film

Vous devez être connecté pour ajouter une critique Créez un compte
Soyez le premier à publier une critique

Newsletter Cinebel

Partager

Suivez Cinebel