Chicago

Landen:
  • Verenigde Staten
  • Canada
Genre:
  • Musical
Publiek: Alle leeftijden
Jaar: 2002
Release: 26/02/2003
Duur: 1u53
Synopsis : In Chicago wordt Roxie Hart, een zangeres die droomt van faam, beschuldigd van moord op haar minnaar. In de gevangenis maakt ze kennis met Velma Kelly, een bekende sexy nightclubzangeres, beschuldigd van moord op haar man. Billy Flinn, hun brilliante, gladde advocaat stelt Roxie's misdaad voor als een passionele moord en haalt onmiddelijk alle krantenkoppen. Deze misdaad wordt Roxy's ticket naar faam - tot grote ergernis van Velma.
  • /10 U moet aangemeld zijn om een rating te geven
    6.8/10 25 Ratings - 25 Recensies

Mening van de communityvan de film Chicago

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
gepubliceerd op 3 maart 2006
Musical die zeker de moeite loont om te bekijken, vooral na een tweede visie. Is echter nét niet swingend genoeg in beeld gebracht om in mijn lijstje van topmusicals thuis te horen. Maar niettemin zeker van genoten. He had it coming...

gepubliceerd op 14 februari 2004
het is een van de beste films dat ik ooit gezien heb!

gepubliceerd op 24 juli 2003
Hallo Oscarmensen ??? Hoeveel waren het er alweer voor dit onding ? Het swingt geen beetje, het ziet er trouwens ook bij lang niet zo 'schoon' uit, het trekt met andere woorden op niks !Toegegeven : ik ben niet echt een musicalfream maar dit is echt niet te doen! In de gallerij van multi-oscar winnaars mag deze alvast verticaal geklasseerd worden.

gepubliceerd op 15 mei 2003
Ik vond de film saai en daardoor duurde hij voor mij een eeuwigheid. Mooie danspasjes maar daar bleef het ook bij. Een echte aanrader voor de muziekliefhebbers van dit genre.

gepubliceerd op 8 mei 2003
Saaie film maar er kwamen weliswaar mooie beelden in.Chicago wordt altijd vergeleken met Moulin Rouge maar dat zouden we normaal niet mogen doen, het enige wat ze gemeen hebben is dat het beiden musicals zijn maar meer niet. Flauw acteerprestatie van Zelwegger. Een echte aanrader als je voor dit genre bent.

Zij raden deze film aan

Delen

Volg Cinebel