The Reaping

Land:
  • Verenigde Staten
Genre:
  • Horror
Publiek: 16+
Jaar: 2006
Release: 18/04/2007
Duur: 1u36
Synopsis : Een jonge vrouw, gespecialiseerd in paranormale activiteiten, reist naar een klein dorp in Texas om daar enkele vreemde fenomenen te bestuderen. Deze fenomenen vertonen echter sterke gelijkenissen met de 10 plagen uit de Bijbel...
  • /10 U moet aangemeld zijn om een rating te geven
    6.0/10 6 Ratings - 6 Recensies
  • 6.2/10  Quotering van Humo van de film The Reaping

Mening van de communityvan de film The Reaping

U moet ingelogd zijn om een recensie te kunnen toevoegen Maak een account aan
gepubliceerd op 7 november 2007
Sfeervolle film met prachtige decors. De film scoort vooral door hetgeen je ziet (die rivier vol bloed is eng maar ondertussen ook mysterieus mooi). Hillary Swank speelt goed (en op automatische piloot).

gepubliceerd op 21 mei 2007
Hallo, Ik vond het een enge maar goeie film Ik heb een vraagje wat hier eigenlijk niet hoort. Ik ben zaterdag naar deze film geweest. Moet hierover een werkstuk maken voor ckv. Maar ik krijg het verhaal niet op papier. wie kan me helpen. Ik vond het soms zo eng dat ik het niet meer allemaal weet. Groetjes en mischien bedankt, Manon

gepubliceerd op 1 mei 2007
Middelmatige thriller. Enig pluspunt is het acteerwerk van Hilary Swank. Voor de rest een samenraapsel van reeds geziene special effects. Niets bijzonders dus.

gepubliceerd op 28 april 2007
Goed gespeeld van beide vrouwelijke protagonisten ... leuke special effects ... een mysterieus fenomeen ... degelijk gefilmd , maar :) teveel bullshit qua inhoud ( spiritueel gebrabbel), een gemakkelijk te voorspellen einde , ... al bij al degelijk vakwerk , maar zeker geen begeesterende ( :) ) film hahaha ... valt wel mee !

gepubliceerd op 24 april 2007
Hilary Swank in een religieuze thriller / horror, hmm, doet dat nog iemand denken aan Kim Baisinger in "Bless the Child" (the horror, the horror! indeed...) of misschien aan Winona Ryder in "Lost Souls" (aaaaargh...) of misschien zelfs good old Demi Moore in "The Seventh Sign". De voortekens (haha) waren dus niet al te gunstig, en kijk, in vergelijking met de voorgaande -ahum- klassiekers is dit nog vrij behoorlijk. Een sfeervolle eerste helft met -het dient gezegd- een paar best spannende momenten, ontaardt helaas in een ongelooflijk lachwekkende finale, zodat de eindbalans blijft steken op een 5 (milde score omwille van het uitstekende lentezonnetje).

Delen

Volg Cinebel