Laatste recensies Rss

gepubliceerd op 23 augustus 2014  over Captain America: The Winter Soldier
Vond deze tweede film net zo goed als de eerste. Redelijk goed verhaal, goede speciale effecten en ook de vertolkingen waren goed. Scarlett Johansson steelt toch wel de show en doet het voor mij beter dan hoofdrolspeler Chris Evans. Voor de liefhebbers van veel SF-actie is dit wel de geschikte prent.

gepubliceerd op 23 augustus 2014  over Mr. Peabody & Sherman
Leuke SF-animatiefilm. Die echter wel ingewikkeld is, vooral voor het doelpubliek, de kinderen. Maar de film is des wel geschikt voor volwassenen die een stukje geschiedenis willen meepikken. De animaties zijn bijzonder mooi en ook de soundtrack is dat, waartussen ik tot mijn grote verrassing 'Beautiful Boy' van John Lennon bespeurde. Leuke prent dus, maar wel een beetje kennis van geschiedenis is vereist zodat je alle historische figuren kan herkennen.

gepubliceerd op 22 augustus 2014  over Pompeii
Had er meer van verwacht. Het romantische haalt de bovenhand, en waar ik naar nieuwsgierig was, de eigenlijke ramp start pas als de film ruim over de helft zit. Maar dat deel is dan wel goed gemaakt. Goede speciale effecten. Maar het had meer over de uitbarsting mogen gaan vanaf het begin van de film.

gepubliceerd op 22 augustus 2014  over The Expendables 3
Gewoon een top film. Sterk verhaal , Goeie actie en soms wel eens goed moeten lachen. Deze film is de beste van alle 3 the expendables !! :)

gepubliceerd op 22 augustus 2014  over As Above, So Below
zeer goede horror film. Ik koop hem zeker op DVD.

De actiefste users van het moment

52 recensies
16 recensies
6 recensies
5 recensies
4 recensies

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Volg Cinebel